Předejte nám Vaše starosti se správou objektu a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Provádíme veškerý servis spojený se správou a údržbou nemovitostí ve vlastnictví soukromých osob i jiných právních subjektů všech velikostí. Naším cílem je zajistit Vám spokojené bydlení a starosti o správu Vaší nemovitosti přenecháte nám.

Poskytujeme komplexní služby - převzetí objektu do správy, smluvní zajištění dodávek médií, zajištění veškerých předepsaných revizí, zajišťujeme kompletní řemeslné služby. Přesto, že vše dokážeme zajistit vlastními silami za bezkonkurenční ceny, není pro nás problém pro Vás zajistit kompletní výběrové řízení.

Jsme stabilizovanou společností s dostatečnou kapacitou pro provádění kvalitní a produktivní správy nemovitostí.


Nabízené služby:

Ekonomický servis ( předepisovat a kontrolovat veškeré zálohové platby, vymáhat dlužné platby, vedení přehledu neplatičů apod.)

Služby v oblasti provozně-technického servisu (vést technickou evidenci domů, bytů, nebytových prostorů, předkládat příkazci návrhy na zlepšení správy, technického a stavebního stavu a snížení nákladů na provoz spravované nemovitosti a další záměry hospodaření)

Poskytujeme kompletní řemeslné služby (elektrikáři, instalatéři, topenáři, zedníci zámečníci, bytový design, atd.)

Provedeme pro Vás kompletní výběrové řízení (oslovíme dodavatele, odborně posoudíme nabídky a Vám od zvolené firmy předložíme rozpočet a návrh smlouvy o dílo, který se bude měnit dle Vašich požadavků a momentálních potřeb)

Revize dle platných norem


 

Kde inzerujeme?