Evidenční číslo: 0934
Adresa: Malá, Mimoň III, Mimoň, Česká Lípa
Cena: 5 990 000Kč
5 990 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Jedná se o řadový bytový dům se 3 bytovými jednotkami a 1 nebytovým prostorem v Mimoni III, ul. Malá.
Přízemí: nebytový prostor s výlohou a příslušenstvím o výměře cca 60 m2 se samostatným vchodem z ulice. Nebytový prostor se skládá z jedné velké místnosti (prodejní plocha) a menší místnosti, kde je kuchyňská linka, koupelny se sprchovým koutem, bojlerem na ohřev teplé vody a přívodem na pračku, samostatné WC s malým oknem. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy, na podlaze je dlažba.
Bytové jednotky mají samostatný vchod, prostornou chodbu, betonové schody do pater, zadní vchod na zahradu a je zde započatá rekonstrukce v zadní části nemovitosti pro vybudování další 2 bytových jednotek.
1. patro: bytová jednotka o velikosti 2+1 o výměře cca 60 m2 s příslušenstvím. V bytě je prostorná chodba, komora, kuchyň, velký obývací pokoj, ložnice, samostatné WC a koupelna s vanou. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy a ohřev vody přes bojler.
2. patro: bytová jednotka o velikosti 2+1 o výměře cca 60 m2 s příslušenstvím. V bytě je prostorná chodba, komora, kuchyň, velký obývací pokoj, ložnice, samostatné WC a koupelna s vanou. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy a ohřev vody přes bojler.
3. patro: bytová jednotka o velikosti 2+1 o výměře cca 80 m2 s příslušenstvím. U této bytové jednotky je komora na chodbě před vstupem do bytu. V bytě je prostorná chodba, kuchyň, obývací pokoj s krbem, ložnice, samostatné WC a koupelna s rohovou vanou. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy nebo krbem, ohřev vody přes bojler, v bytě je vstup na menší půdu vhodnou k uskladnění věcí.
Za domem je zahrada o výměře 379 m2 využívána nájemníky. V zadní části zahrady je brána s možností vjezdu na pozemek. Zastavěná plocha a nádvoří 432 m2, zahrada 379 m2.
Celá nemovitost je obsazena řádně platícími nájemníky s nájemní smlouvou na dobu určitou a automatickým prodlužováním. Každý byt i nebytový prostor má samostatná měření el. i vody. Výhodou je veřejné parkoviště hned naproti nemovitosti.

Základní info

Konstrukce: Smíšená
Adresa: Malá, Mimoň III, Mimoň, Česká Lípa
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 432m2
Plocha nebyt. prostor: 60m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 4
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Máte otázku?

Kde inzerujeme?